söndag, mars 30, 2008

Nu var det länge sedan....

Det har inte varit några lätta dagar. Mycket strul med min lägenhet och byte av hyresgäster. Nu är dom gamla utflyttade och imorgon får min nya hyresgäst lägenheten. Det löste sig men kaos är bara förnamnet.

I fredags kom Rene till mig. Lite shopping på stan under dagen och kvällen var bara lugn, god mat, Lets Dance och Mighty Boosh.
Härlig vårpromenad i lördags sen kom John och Elliot och hälsade på. Vi hade bokat bort på en mysig Thairesturang och efter det blev det goda drinkar på Pappa Grappa. Mellanlandade lite hos mig och drack öl som blivit kvar sen fredagskvällen sen bar det av till studentfest på Trappan. Vi övervägde att lämna festen och gå vidare men valde att stanna kvar. Blev några öl och drinkar i baren och dans till några kanonlåtar. Men vi ska nog vara glada att dom stängde tidigt på grund av att det skulle bli sommartid. Jag gick i strumporna hem för att mina fötter gjorde så himla ont.
Idag har vi varit acceptabelt bakfulla, var ut i vårsolen en sväng och träffade på massor av djurgårdare som var här för att gå på allsvensk premiär. Sen när vi kom hem bänkade vi oss i soffan och halvsov till Mighty Boosh. Lagade lite mat sen skulle Rene ta tåget hem. Jag skulle plugga men det har inte gått så himla fantastiskt bra tyvärr.

Veckan som kommer, säkerligen även helgen kommer enbart bestå av plugg. Och så kommer jag få veta hur det gick på tentan. Nästan så man blir lite nervös nu.

Hungrig är jag också. Blir det frukost snart???

Inga kommentarer: