tisdag, november 04, 2008

husdjur och karlar

hade en jättelång och tråkigt föreläsning idag i skolan. nutrition. lärde inget nytt eftersom jag pluggat om just nutrion och äldre senaste veckan.
sen lunch och en fika på fräcka, för att sedan gå till platsen där vi skulle ha fältstudie, jag och lea. vi har varit med på två vattengympa pass och tanterna var så söta och trevliga. pratade och berätta massor för oss. och kämpade på i vattnet. vi avslutade kvällen med tacokväll. hur ofta har man tacokväll uppdukat till fest kl 17 med ett gäng 90åringar?? nubbe till tacon och likör till kaffet och mycket snack om husdjur och karlar. vi hade en trevlig kväll och har ätit tacos på ett nytt sätt. många av tanterna hade inte provat på tacos innan och var väldigt nyfikna. efter maten blev det kaffe med kärleksmums. är jättetrött nu men tror att kaffet ställer till det sen när jag ska sova. jaja.

imorgon opponering. känns lite nervöst. min första.

3 kommentarer:

PunkPrincess sa...

åh, vad mysigt det låter. tanter är så himla söta. minns när vi var och träffade våra raringar, man blir helt varm inombords.

kram & puss & natti

Sandra sa...

Haha, låter som ni hade en riktig suverän kväll ju. Hoppas tanterna tyckte om tacos. Kanske blir det tantrace på ICA på fredagarna hädanefter, i jakt på den nyuppfunna mexikanska rätten. Det är nåt annat än rotmos det :-)

Puss å kram... tacodam... Nä, den va dålig...

Jennie sa...

ja du sandra, var en tant som faktiskt sa att tacos nästan var lite godare än rotmos o fläsklägg.

blir en heldag med pensionärer på fredag med. då ska vi bowla :)

puss o kram