söndag, april 01, 2007

min kvinna

gårdagens högskoleprov är nog dagens aprilskämt. fast jag tror ändå att det gick bättre än jag kunde förvänta mig fast det gick ju inte bra. nu när jag kollat facit. jaja.

åkte hem till helena och max igår, vi åt god tacos och drack vin. det var jättemysigt. sedan vart det öl på rival med erika för att sedan festa vidare på marie leavou (hur stava?). träffade andreas där vilket var roligt och daniel och co hamnade där också. mycket bra. jag premiärfestade i mina röda pumps vilket slutade med att jag fick gå i strumporna hem. eller hem och hem. hem till erika. vi har spenderat helgen som ett par. sovit tillsammans, jag gjorde henne sällskap till jobbet i förmiddags. uträttade några grejer på egen hand, typ åkte till mamma för att byta skor och jacka. sen mötte jag erika när hon slutade jobbet. vi köpte glass och gick ner till farstabadet. otroligt härligt har det varit idag. jag gjorde henne sällskap hem för att sedan promenera till pendeln men det slutade med att jag följde med upp och sen gjorde hon sällskap med mig till pendeln för att ta tbanan därifrån.

jag har kommit in i någon slags skoperiod nu tror jag bestämt. köpte mig ett par till idag (med erikas personalkort, mycket bra) dock inga pumps.

Inga kommentarer: