söndag, september 03, 2006

lugnt och skönt

helgen har verkligen varit utöver det vanliga. lung och tyst. har inte varit i närheten av vad en storstad har att erbjuda. eller ens en väldigt liten stad. hörde kor i lördags men inte så mycket annat.
kom till smedhemmet ganska sent i fredags men lördagen började jag och mamma med att ta en sväng i skogen. hittade dock bara ytterst få och pyttesmå kantareller. dom gav vi till caroline för hon hittade ju såklart massor.
en liten sväng åkte vi till mariannelund på lördagen med för att köpa lite dricka och godis. enda gången på hela tiden man var ute i civilisationen.
kräftfisket gav väl ingen större fångst tyvärr. 5 kräftor totalt på hela helgen. synd om dom håller på att dö ut. får hoppas på fler nästa år.
tur då att alla köpt med sig kräftor dit. fy vad jag åt kräftor. men det är så det ska va tror jag.
gick otroligt fort att gå nattpromenaden i år. av nån anledning. hade kunnat gå ett varv till men inte ensam. där nere är i alla fall jag lite rädd för skogen och mörkret. blir ju lixom bäcksvart där. men himlen är så rogivande att titta på. stjärnorna trängs om plats. så kan det aldrig se ut hemma.
idag regnade det men det var rätt skönt att komma iväg tidigt.

Inga kommentarer: