söndag, augusti 10, 2008

way out west och lite annan dramatik

i torsdags bar det av till göteborg, väldigt länge sedan jag var där nu. vi hämtade våra armband på storan, tog taxi till vandrarhemmet. lite dusch och lite fix sen en god middag på resturang. planen var att se buzzcocks senare på kvällen men vi kom dit försent (kl 21.30) och det var en in en ut och kön var lång. så vi åkte till sticky fingers istället men samma skit där. vi gav upp festivalklubbarna och satte oss på uteservering vid järntorget istället. hade jättetrevligt.

fredagen spenderades på festivalområdet. vi vart positivt överraskade över festivalen. den var himla bra planerad förutom några enstaka grejer angående information om klubbspelningarna.
broder daniels sista spelning någonsin var fantastisk. det var mäktigt när alla 26000 i publiken skrek anders tills att henrik var tvungen att avbryta. det var otroligt sorgligt och mycket vemod men fantastiskt fint. det var märkbart hur svårt det var för dom att genomföra spelningen men dom gjorde det otroligt bra. en textrad som "you die when you're young" fick theodor att istället vända bort huvudet från micken och inte sjunga alls. det började regna under spelningen och vad är väl inte mer än rätt att även himlen öppnar sig när det ändå var så många tårar på sina håll???
det vart hemgång efteråt.

efter en lång och aningen kall festivaldag med mycket bra på lördagen bestämde vi oss för att avsluta hela festivalen där vi startade på torsdagkvällen. uteserveringen vid järntorget. satt där och drack gigantiska öl och det var supergott. tills att det blev skottlossning bara några meter ifrån oss och vi snabbt satt under borden istället. men läget var under kontroll, dock fick vi fortsätta kvällen inomhus. dröjde inte allt för länge tills vi valde att vandrarhemmet var nästa stop.

ser fram emot nästa år om det blir några bra bokningar.

Inga kommentarer: