söndag, augusti 13, 2006

en bra avslutning på en bra semester

idag är sista dagen på 2006 års semester. dystert. men vi avslutade den fint. jag mats natalie och fredrik drog iväg i fredags på lite segling. så vi har varit borta hela helgen. solat och badat, fiskat rätt mycket men bara fått 2 abborrar. fredrik fångade dom. men i lördags sov vi middag och då var fiskmåsarna framme, sen hade vi inga abborrar kvar. vi gick runt ön också, där vi hade lagt till med båten i fredags kväll. då träffa jag på en orm, vart livrädd och skrek. sen strax efter träffade vi på några får och jag såg dom först. samma sak igen, jag vart livrädd och skrek.
i lördags kväll satt vi på ön och hade gjort upp en eldstad. där vi efter att vi grillat och ätit gott, gjorde en brasa som vi höll vid liv tills det var dax och inta båten istället. jättemysigt och sitta där i mörkret vid elden och dricka vin, kramas och bara ha det trevligt. kan ha varit den bästa kvällen på hela semestern, faktiskt.
idag när vi vaknade var det dåligt väder så vi gjorde frukost, städade i ordning båten...sedan började vi segla hemåt igen. och det var ett otroligt trött och segt sällskap som seglade hem.

1 kommentar:

Sandra sa...

Åh, det lät helt underbart... :-)