tisdag, juni 19, 2007

kaffe med jordgubbar

lilla gubben på jobbet som alltid kommer in, nångång under första timmen vi har öppet, för att köpa LM prata en liten stund. kom in idag (eller tillbaka) tidig förmiddag och hade köpt en liter jordgubbar som han gav till mig och teres. han tyckte väl vi skulle ha dom antagligen, och vi fick till och med behålla påsen. han är snäll om än lite gammal skruttig och ensam. en tidig morgon undrade han om inte anki hade lust och dricka lite vin kanske? han hade smörgåsar också. hon tackade nej. jag också.
annars har det varit en galen cirkus hela morgonen. vi har fått våran nya (förbannade) superfräsiga kaffemaskin. nu kan du välja om du vill ha stor eller liten latte. herregud jag vill inte ha mera jobb. urk.
när jag väl kom hem blev jag haffad redan i porten av hantverkarna i huset. jag fick med mig en elektriker upp i lägenheten och nu vet jag äntligen hur det ska gå till. den dagen jag ska byta lampa i badrummet. hoppas dock den dagen kommer om väldigt länge (han sa att lamporna höll väldigt länge) för dom där speciallamporna är säkert svindyra. och vart ska man köpa såna egentligen???

Inga kommentarer: