söndag, augusti 16, 2009

way out west

i torsdags morse åkte vi till göteborg, för festival, way out west. det var roligt. torsdagen erbjöd lite promenad på stan, käk på hard rock café och sedan festivalklubbspelning. i fredags hade vi sällskap av carin som jag inte träffat på jättelänge om man bortser från dom minutrarna vi sågs i somras då jag hamnade helt oplanerat i göteborg pga godstågurspårning. det var roligt att träffa carin. vi tog igen lite förlorad tid och såg en hel del bra spelningar.
i lördags planerade jag in en kort fika med M, alldeles för kort egentligen, vi hade trevligt. men festivalen kallade. skulle förklara vem M var för carin men det var ju inte det lättaste. kompis, vän, bekant, gammalt ragg??? eller ja, klart han är ett gammalt ragg men det är så himla länge sen. har haft en jäkligt bra festival innehållandes både värme solsken regn och lera. men det är väl så det ska vara och så massa grymma band på det. mycket trevligt.
idag är man lite sliten, förbannat hårda sängar på rummet. sömntimmarna blev få och de kroppsliga krämporna aningen påtagliga.

just nu är jag sugen på en hard rock-burgare känner jag.

Inga kommentarer: