lördag, maj 28, 2011

äsch vi gjorde det bra.

vi skulle ha en mysig morgon på jobbet och det hade vi. jag L och L har jobbat lördag dag och om man tänker närmare på den innerbörden så var vi alltså tre nya syrror helt alena utan någon med mer erfarenhet att luta oss mot. absolut, självklart inträffade det moment som ingen av oss tidigare varit med om. patienter som tillhör ett visst program, kan vid försämring få komma direkt till avdelningen utan att passera akuten. japp japp, detta fick vi styra med idag. men tre kloka huvuden slogs ihop och allt fixade sig kanon.
men alla hann vi njuta av ena L's hembakade fikabröd, det blev en långfrulle tillsammans och det var jättetrevligt. M bjöd dessutom på en skrattfest så vi alla blev glada och lite skrattgråtna.
men sen var det bara att börja jobba, då inträffade allt samtidigt. men det är ju så det är. ställ aldrig in dig på att en lugn och fin dag ska förbli så för då har du snart ett totalt kaos. men det var inte riktigt kaos idag, bara lite körigt dom sista timmarna.

ikväll ska jag på en liten inflyttningsfest. men jag ska bara dit och hänga lite. jobbhelg och penicillinkur tillåter inget galenskap.

Inga kommentarer: